Panasonic Lumix Dc-S5m2k – Digitalkamera – Spejlløst – 24.2 Mp – Full Frame – 6K / 30 Fps – 3X Optisk Zoom 20-60 Mm F3.5-5.6 Objektiv – Wi-Fi, Blueto

17.789 kr.

Oplev Panasonic Lumix Dc-S5m2k, et spejlløst 24.2 MP kamera med 6K video og fantastisk optik til professionelle og entusiastiske fotografi-elskere.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144900053238555 Kategori:

Oplev den næste generation af kreativitet med Panasonic Lumix DC-S5M2K, et spejlløst digitalkamera, der sætter standarden for fotografi og videografi. Dette imponerende kamera huser en 24,2 MP full-frame sensor, der leverer en fantastisk billedkvalitet, som gør selv de mest krævende fotografer glade. Uanset om du fanger storslåede landskaber, intime portrætter eller dynamiske begivenheder, vil hver eneste optagelse have en bemærkelsesværdig skarphed og dybde.

Kameraet kan optage video i en bemærkelsesværdig 6K opløsning med 30 billeder per sekund, hvilket giver dig mulighed for at indfange dine minder i utroligt detaljerede og levende sekvenser. Den professionelle kvalitet, som DC-S5M2K tilbyder, gør det til det ideelle valg for både amatører og erfarne filmskabere, der ønsker at tage deres arbejde til næste niveau. De fleksible indstillingsmuligheder og den intuitive brugergrænseflade sikrer, at du har fuld kontrol over din kreativitet.

Med det medfølgende 20-60 mm F3.5-5.6 objektiv kan du være sikker på, at du har den alsidighed, der kræves for at udforske forskellige fotograferingsstile. Den kompakte og lette konstruktion gør det nemt at tage kameraet med sig, uanset hvor eventyret fører dig. Uanset om du dokumenterer hverdagens øjeblikke eller storslåede naturoplevelser, vil dette kamera levere præcision og kvalitet.

Panasonic Lumix DC-S5M2K er designet med tanke på både brugervenlighed og professionel funktionalitet. Med Wi-Fi og Bluetooth teknologi kan du nemt overføre dine billeder til smartphone eller tablet, så du hurtigt kan dele dine mesterværker med verden. Takket være den avancerede billedstabilisering får du klare billeder, selv under udfordrende betingelser. Dette er ideelt for flere forskellige scenarier, fra natfotografi til actionfyldte sportsbegivenheder.

Det ergonomiske design af kameraet sikrer en behagelig oplevelse, selv under længere optagelsessessioner. Den intuitive touchscreen gør det muligt at navigere i menuer og indstillinger med lethed, hvilket gør det lettere at koncentrere sig om det, der virkelig betyder noget – at fange det perfekte billede.

Uanset om du er en passioneret hobbyfotograf, indie-filmskaber eller en professionel kunstner, tilbyder Panasonic Lumix DC-S5M2K de værktøjer, du behøver for at bringe din vision til livs. Dette kamera er ikke bare et apparat; det er en portal til uendelige kreative muligheder. Giv din fotografering og videografi et boost med Panasonic Lumix DC-S5M2K, og tag skridtet ind i en verden af betagende billeder og film, der vil fortrylle både dig og dit publikum.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Panasonic Lumix Dc-S5m2k – Digitalkamera – Spejlløst – 24.2 Mp – Full Frame – 6K / 30 Fps – 3X Optisk Zoom 20-60 Mm F3.5-5.6 Objektiv – Wi-Fi, Blueto”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.