Sony A6400 Ilce-6400M – Digitalkamera – Spejlløst – 24.2 Mp – Aps-C – 4K / 30 Fps – 7.5X Optisk Zoom E 18-135 Mm Oss-Objektiv – Wi-Fi, Nfc, Bluetooth

9.989 kr.

Oplev fotografiets kunst med Sony A6400 – et spejløst kamera der fanger hvert øjeblik i 4K. Præcision, alsidighed og brugervenlighed for alle niveauer.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144900730603449 Kategori:

Oplev den banebrydende Sony A6400, et spejlløst digitalkamera, der sætter standarden for kreativitet og kvalitet i billedtagning. Med en imponerende opløsning på 24,2 megapixels fanger A6400 hvert eneste detaljeret øjeblik og gør det muligt for dig at skabe fantastiske billeder, der virkelig skiller sig ud. Uanset om du er en professionel fotograf, der ønsker at udvide dit udstyr, eller en entusiast, der tager dine første skridt inden for fotografering, vil dette kamera være din pålidelige ledsager.

Sony A6400 er bygget med en APS-C-sensor, der sikrer, at selv i svagt lys præsterer det med ekstraordinær styrke. Sensorens størrelse kombineret med den avancerede BIONZ X-billedbehandlingsmotor giver dig mulighed for at tage billeder med lavere støj og større dynamisk rækkevidde. Uanset om det er en solopgang, der kaster sit lys over landskabet, eller en hurtig bevægelse i en sportsbegivenhed, kan du stole på, at A6400 fanger det som ingen anden.

Cinematography har aldrig været mere tilgængelig, takket være A6400’s evne til at optage 4K-video ved 30 billeder per sekund. Den fantastiske videooptagelse åbner op for uendelige muligheder for at fange livets vigtigste øjeblikke. Uanset om du ønsker at lave en inspirerende vlog, indfange din rejse eller dokumentere din kreative proces, vil dette kamera levere en kvalitet, der får dine videoer til at shine.

Med et 7,5x optisk zoom E 18-135 mm OSS-objektiv kan du hurtigt skifte mellem nærbilleder og vidvinkeloptagelser, hvilket gør A6400 til det ideelle valg til portrætter, landskaber og meget mere. Den hurtige autofokus med Real-Time Eye-AF sikrer, at dine motiver altid er i fokus, hvad enten det er et liggende barn eller en flygtig fugl i flugt.

Wi-Fi, NFC og Bluetooth-forbindelser gør det nemt at dele dine billeder og videoer i realtid. Uanset om du vil uploade dine mesterværker til sociale medier eller sende dem direkte til din smartphone, gør A6400’s trådløse muligheder det lettere end nogensinde.

A6400 er ikke kun et kamera; det er en portal til din kreative sjæl. Dets kompakte design og lette vægt gør det muligt at tage det overalt, mens det robuste byggekvalitet betyder, at det kan modstå selv de mest udfordrende forhold. Tag skridtet ind i en verden af kreativitet med Sony A6400 – dit perfekte værktøj til at indfange og dele din vision.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sony A6400 Ilce-6400M – Digitalkamera – Spejlløst – 24.2 Mp – Aps-C – 4K / 30 Fps – 7.5X Optisk Zoom E 18-135 Mm Oss-Objektiv – Wi-Fi, Nfc, Bluetooth”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.