Sony A7 Iv Ilce-7M4k – Digitalkamera – Spejlløst – 33.0 Mp – Full Frame – 4K / 60 Fps Fe 28-70 Mm Oss Objektiv – Wi-Fi, Bluetooth

19.720 kr.

Oplev fantastiske billeder med Sony A7 IV – 33 MP full-frame kamera. Perfekt til både fotografer og videografer med lynhurtig autofokus og imponerende 4K-video.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144900576615546 Kategori:

Oplev en ny dimension af fotografering med Sony A7 IV ILCE-7M4K, et spejlløst digitalkamera, som er designet til både amatører og professionelle, der ønsker at indfange verden i sin mest levende form. Med en imponerende opløsning på 33,0 MP tilbyder dette kamera en uovertruffen detaljegrad, der gør det muligt for dig at fange selv de mindste nuancer i dine billeder. Hver optagelse bliver et kunstværk, som nærmer sig det visuelle ideal, bygget op omkring den nyeste teknologi fra Sony.

Designet til at være både kompakt og let, uden at gå på kompromis med ydeevnen, er A7 IV perfekt til rejse- og eventyrfotografen samt dem, der ønsker at indfange uforglemmelige øjeblikke i hverdagen. Det ergonomiske greb sikrer en stabil håndtering, mens den intuitive menustruktur gør det let at navigere mellem de mange funktioner og indstillinger. Uanset om du er under den strålende solskin eller i svag belysning, performer dette kamera eksemplarisk takket være dets fuldformat sensor, som giver enestående billedkvalitet i enhver lysforhold.

Når det kommer til videografi, skuffer A7 IV heller ikke. Med mulighed for at optage i 4K ved op til 60 fps, er det ideelt til at fange bevægelse med knivskarpe detaljer og fantastisk dybde. Fra professionelle filmprojekter til personlige vlogs, så kan dette kamera levere de billeder, der gør dine videoer til en visuel fest. Med True HDR-kontroller kan du skabe dramatiske og mættede optagelser, der virkelig fanger din seer’s opmærksomhed.

Sammen med FE 28-70 mm OSS objektivet får du ikke blot en utrolig alsidighed, men også enestående billedstabilisering, der gør det muligt at optage jævne optagelser og skarpe billeder, selv under bevægelse. Dette objektiv er perfekt til alt fra landskabsbilleder til portrætter og nærbilleder – en sand allrounder, der supplerer kameraets evner perfekt.

Kameraet er udstyret med Wi-Fi og Bluetooth, der gør det muligt at forbinde med dine andre enheder og dele dine mesterværker i realtid. Forestil dig at kunne overføre dine billeder til din smartphone med det samme, dele dem på sociale medier eller sikkerhedskopiere dem til skylagring. Den moderne fotograf behøver ikke at bekymre sig om at miste dyrebare øjeblikke, da Sony A7 IV sikrer, at din kreativitet kan flyde frit.

Dyk ned i verden af kreativ fotografi og videografi med Sony A7 IV ILCE-7M4K og oplev, hvordan kunsten at fortælle historier kan forvandles til en uforglemmelig rejse med hver eneste optagelse.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sony A7 Iv Ilce-7M4k – Digitalkamera – Spejlløst – 33.0 Mp – Full Frame – 4K / 60 Fps Fe 28-70 Mm Oss Objektiv – Wi-Fi, Bluetooth”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.