Sony A6700 Ilce-6700L – Digitalkamera – Spejlløst – 26 Mp – Aps-C – 4K / 119.88 Fps – 3X Optisk Zoom E 16-50 Mm Oss-Objektiv – Wi-Fi, Bluetooth

12.101 kr.

Oplev det kompakte Sony A6700 – et spejlløst kamera med 26 Mp, 4K video og hurtig autofokus, perfekt til både nybegyndere og entusiaster.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144900542196029 Kategori:

Oplev fotografiens magi med Sony A6700 Ilce-6700L, et spejlløst digitalkamera, der er designet til både entusiaster og professionelle, som ønsker at fange verden med en ekstraordinær detaljegrad og visuel flair. Med en imponerende opløsning på 26 megapixel og en APS-C sensor, bringer dette kamera din kreative vision til live og sikrer, at hver eneste billedkomposition bliver et kunstværk.

A6700 er udstyret med avancerede teknologi, der gør det muligt for dig at indfange billeder i en enestående kvalitet. Den integrerede 4K-videooptagelse med op til 119.88 fps giver dig ikke blot mulighed for at tage fantastiske billeder af høj kvalitet, men også til at optage videoer, der fanger hver bevægelse og nuancer. Uanset om du filmer en livlig koncert, en sportsbegivenhed eller skaber din næste kortfilm, leverer A6700 den præcision og klarhed, du har brug for.

Det medfølgende E 16-50 mm OSS-objektiv giver dig en alsidighed, som gør det muligt at tage billeder på tæt hold såvel som at fange bredere landskaber med lethed. Med en 3x optisk zoom kan du komme tættere på dine motiver uden at gå på kompromis med skarpheden, hvilket gør det ideelt til både portrætter og storslåede naturskaber.

En af de mest bemærkelsesværdige funktioner ved A6700 er dens Wi-Fi og Bluetooth-kapaciteter, som gør det muligt for dig at dele dine billeder hurtigt og nemt med venner og sociale medier. Oplev friheden ved at uploade dit arbejde direkte fra kameraet til din smartphone eller tablet, og vis dine billeder til verden uden forsinkelse. Med den intuitive brugergrænseflade og nemme betjening kan du hurtigt navigere gennem indstillingerne, så du kan bruge mere tid på at fotografere og mindre tid på at indstille.

Dets robuste design og holdbare byggekvalitet gør A6700 til den perfekte følgesvend, uanset hvor dine eventyr fører dig hen. Uanset om du udforsker en pulserende by, vandrer gennem uopdagede stier eller fanger øjeblikke af hverdagens skønhed, vil dette kamera være der for at indfange hvert øjeblik. Den ergonomiske form giver et solidt greb, så du kan tage billeder i timevis uden at miste komforten.

Giv dig selv friheden ved kreativitet med Sony A6700 Ilce-6700L. Lad dette kamera være din partner i at fortælle historier, indfange øjeblikke og skabe visuelle minder, der vil vare evigt. Oplev, hvordan passion og teknologi smelter sammen for at give dig en fotografisk oplevelse uden lige.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sony A6700 Ilce-6700L – Digitalkamera – Spejlløst – 26 Mp – Aps-C – 4K / 119.88 Fps – 3X Optisk Zoom E 16-50 Mm Oss-Objektiv – Wi-Fi, Bluetooth”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.