Panasonic Lumix G Dc-G9m2m – Digitalkamera – Spejlløst – 25.2 Mp – Four Thirds – 5,8K / 29.97 Fps – 5X Optisk Zoom 12 – 60 Mm Objektiv – Wi-Fi, Bluet

15.950 kr.

Oplev Panasonic Lumix G9 II, et kraftfuldt spejlløst kamera med 25,2 MP og 5,8K video. Perfekt til professionelle og hobbyfotografen der ønsker kvalitet.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144900363733083 Kategori:

Opdag den uovertrufne Panasonic Lumix G Dc-G9m2m, et spejlløst digitalkamera der sætter nye standarder for kvalitetsfotografi og videografi. Med en imponerende 25,2 megapixel Four Thirds-sensor, får du mulighed for at fange hver eneste detalje i betagende skarphed, uanset om det er i dagslys eller svag belysning. Dette kamera er designet til både professionelle og entusiastiske fotografer, som ønsker at udforske deres kreativitet og føre deres færdigheder til nye højder.

Når du ser igennem søgeren, vil du straks blive betaget af de livfulde farver og den præcise billedgengivelse. Kameraet leverer en utrolig 5,8K videooptagelse med 29,97 billeder per sekund, hvilket giver dig muligheden for at indfange dine minder i en kvalitet, som kan konkurrere med filmproduktion. Uanset om det er en smuk solnedgang, et actionfyldt sportsøjeblik eller en intim koncert, vil hver optagelse være som et kunstværk.

Det alsidige 12-60 mm objektiv, som leveres med kameraet, tilbyder en 5x optisk zoom, der gør det muligt at tage alt fra vidvinkel landskabsbilleder til nærbilleder af detaljer, der ofte overses. Denne fleksibilitet gør det til et ideelt kamera til alle typer fotografering, uanset om du fanger naturens skønhed, bylivets puls eller dyrelivet i det fri.

Panasonic Lumix G Dc-G9m2m er ikke kun fokuseret på optagelseskvalitet, men også på brugervenlighed. Med en intuitiv brugerflade og en række avancerede funktioner såsom Dual I.S. 2- billedstabilisering kan du tage billeder og optage videoer uden at bekymre dig om rystelser, selv under udfordrende forhold. Det ergonomiske design sikrer, at kameraet ligger godt i hånden, hvilket gør det behageligt at arbejde med i længere tid.

Wi-Fi og Bluetooth funktionerne gør det muligt at overføre billeder direkte til din smartphone eller tablet, så du hurtigt kan dele dine mesterværker med venner og familie på sociale medier. Du kan også fjernstyre kameraet via din mobil, hvilket åbner op for nye og kreative muligheder, når du f.eks. ønsker at tage gruppebilleder uden at skulle løbe tilbage til kameraet.

Med Panasonic Lumix G Dc-G9m2m ved din side kan du fordybe dig i den vidunderlige verden af fotografi og videografi. Oplev hvordan dette kamera kan inspirere dig til at udforske dine kreative grænser og fange øjeblikke, der vil vare ved for evigt. Uanset om du er nybegynder eller en erfaren fotograf, vil G9m2m være et uundgåeligt værktøj i din kreative rejse. Adgang til en verden af muligheder og oplevelser venter på dig – grib dit kamera og lad din fantasi få frit spil.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Panasonic Lumix G Dc-G9m2m – Digitalkamera – Spejlløst – 25.2 Mp – Four Thirds – 5,8K / 29.97 Fps – 5X Optisk Zoom 12 – 60 Mm Objektiv – Wi-Fi, Bluet”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.