Aver Avervision M15-13M – Digitalkamera For Dokumenter – Farve – 13.000.000 Pixel – 720P, 4K/1080P – 1400 Tvl – Audio – Hdmi – Usb 2.0

4.110 kr.

Oplev Aver Avervision M15-13M – et kraftfuldt digitalkamera med imponerende 13 MP og 4K kvalitet, perfekt til præsentationer og dokumentfremvisninger.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144900212005189 Kategori:

Aver Avervision M15-13M er et revolutionerende digitalkamera designet til at transformere din måde at præsentere information på. Dette kamera er mere end blot et værktøj; det er en helhedsoplevelse, der bringer dine dokumenter til live med uovertrufne detaljer og strålende farver. Med en imponerende opløsning på 13 millioner pixel sikrer M15-13M, at selv de mest intrikate detaljer i dine dokumenter bliver synlige. Uanset om du præsenterer studiemateriale, kunstværker eller tekniske skitser, vil dette kamera fange selv de mindste nuancer og give et klart og professionelt udtryk.

Med sin evne til at understøtte 720P, 4K og 1080P opløsninger, giver M15-13M dig mulighed for at vælge den opløsning, der bedst passer til dine behov. Uanset om du underviser i en klasse, holder et vigtigt møde eller laver live-demonstrationer, vil dine visninger altid være klare og præcise. Takket være en fremragende billedkvalitet med 1400 TVL (TV-linjens opløsning) kan du være sikker på, at dit publikum vil se hver detalje skarpt og tydeligt.

Avervision M15-13M er designet med brugervenlighed i tankerne. Den har nem adgang til at tilslutte HDMI og USB 2.0, hvilket gør det enkelt at forbinde kameraet til forskellige enheder, fra computer til projektor. At skifte mellem forskellige enheder er hurtigt og ubesværet, så du kan fokusere på det, der virkelig betyder noget – din præsentation. Kameraets integrerede lydsystem tilføjer også en ekstra dimension til dine præsentationer, hvilket gør det muligt at afspille lyd i forbindelse med visning af visuelle materialer.

Derudover er M15-13M også utroligt fleksibelt med sin justerbare arm, der gør det muligt at optage fra forskellige vinkler og højder. Dette giver en kreativ frihed til at eksperimentere med dine præsentationer, så du kan finde den perfekte vinkel, der fanger din målgruppes opmærksomhed. Desuden gør det det muligt at tilpasse præsentationen til forskellige typer indhold, så du kan tilpasse dig ethvert scenarie.

Aver Avervision M15-13M er den ideelle partner for lærere, professionelle og kreative sjæle, der ønsker at dele deres viden og ideer på en inspirerende måde. Den kombinerer avanceret teknologi med brugervenlighed og design, som sikrer, at du får det bedste ud af dine præsentationer. Uanset om du er i klasseværelset, på kontoret eller i en kreativ studioindstilling, vil dette digitalkamera være en uundgåelig hjælp til at bringe dine ideer til live. Gør dine historier og præsentationer mindeværdige med Avervision M15-13M – din nøgle til en ny verden af visuel kommunikation.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Aver Avervision M15-13M – Digitalkamera For Dokumenter – Farve – 13.000.000 Pixel – 720P, 4K/1080P – 1400 Tvl – Audio – Hdmi – Usb 2.0”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.