Sony A6100 Ilce-6100L – Digitalkamera – Spejlløst – 24.2 Mp – Aps-C – 4K / 30 Fps – 3X Optisk Zoom 16-50 Mm Objektiv – Wi-Fi, Nfc, Bluetooth – Sort

7.667 kr.

Fang hvert øjeblik med Sony A6100. Dit perfekte spejlløse kamera med 24.2 MP, 4K video og fantastisk optik til skarpe billeder og videoer.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144902045133110 Kategori:

Fang øjeblikke som aldrig før med Sony A6100 ILCE-6100L, et spejlløst digitalkamera, der forener kraft med brugervenlighed. Med en imponerende billedsensor på 24,2 megapixel og en APS-C format, leverer dette kamera en uovertruffen billedkvalitet, som gør det muligt for dig at optage selv de mest subtile detaljer. Uanset om du er en passioneret fotograf, der stræber efter at fange skønheden i naturen, eller om du blot ønsker at dokumentere hverdagens øjeblikke, vil A6100 være din ideelle følgesvend.

A6100 er designet til at imødekomme de krav, som moderne fotografer har. Den seriefotografiske hastighed på op til 11 billeder pr. sekund muliggør, at du nænsomt kan indfange bevægelse, hvad enten det er et barn, der løber, eller en fugl i flugt. Og med indbygget Eye Autofocus, kan du nemt sikre, at fokus altid ligger perfekt på dit motiv, så du kan fremhæve den menneskelige forbindelse i dine billeder.

Men det stopper ikke her; med evnen til at optage video i 4K med op til 30 billeder pr. sekund, åbner A6100 nye kreative muligheder. Uanset om du ønsker at lave en fantastisk vlog eller indfange begivenheder i høj kvalitet, leverer dette kamera en overlegen videopræstation. Den bredde og dybde, som 4K-gengivelse tilbyder, vil tage dine videoprojekter til nye højder, hvilket sikrer, at intet gået tabt i oversættelsen.

Designmæssigt er Sony A6100 både stilfuldt og ergonomisk. Den kompakte størrelse og letvægtsramme gør det nemt at tage kameraet med dig, hvor end inspirationen fører dig. Den intuitive touchscreen gør det muligt for dig at navigere mellem indstillingerne hurtigt og nemt og giver mulighed for kreative vinkler og synsvinkler, så du kan fange dit motiv fra nye perspektiver.

Med integreret Wi-Fi, NFC og Bluetooth kan du nemt dele dine billeder og videoer direkte fra kameraet til din smartphone eller tablet. Dette gør det muligt at overføre og redigere dine billeder hurtigere end nogensinde før, og du kan dele dem med venner og familie på sociale medier med et enkelt klik. A6100 sikrer, at du aldrig mister muligheden for at dele dine oplevelser.

Sony A6100 ILCE-6100L er ikke bare et kamera; det er en portal til en verden af muligheder. Hvad enten du er nybegynder eller en erfaren fotograf, vil dette kamera inspirere dig til at vække dine kreative visioner til live og hjælpe dig med at fange essensen af alle de unikke øjeblikke, der former dit liv. Gør dig klar til at udforske og opleve verden fra nye vinkler med Sony A6100.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sony A6100 Ilce-6100L – Digitalkamera – Spejlløst – 24.2 Mp – Aps-C – 4K / 30 Fps – 3X Optisk Zoom 16-50 Mm Objektiv – Wi-Fi, Nfc, Bluetooth – Sort”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.