Panasonic Lumix G Dc-G90m – Digitalkamera – Spejlløst – 20.3 Mp – Four Thirds – 4K / 30 Fps – 5X Optisk Zoom 12 – 60 Mm Objektiv – Wi-Fi, Bluetooth –

7.869 kr.

Oplev Panasonic Lumix G90, et spejlløst kamera med 20.3 MP, 4K-video og hurtig zoom. Ideelt til både nybegyndere og professionelle kreative.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144902002374445 Kategori:

Oplev en ny dimension af fotografi med Panasonic Lumix G Dc-G90m, et spejlløst digitalkamera, der indfører dig i en verden af kreativitet og visuel kunst. Med en imponerende opløsning på 20.3 megapixels og et Four Thirds system kan du fange fantastiske billeder, der leverer skarphed og dybde i hver eneste detalje. Uanset om du er amatør eller en erfaren fotograf, vil du finde, at dette kamera er en uundgåelig følgesvend til din rejse mod at mestre kunsten at fotografere.

Med G90m kan du optage i 4K kvalitet ved 30 billeder per sekund, hvilket perfekt fanger selv de mest flygtige øjeblikke med en glidende bevægelse og strålende klarhed. Uanset om det er en smuk solnedgang, en livlig byscene eller et intimt portræt, vil dette kamera bringe din vision til live. Dets 5x optiske zoomobjektiv på 12-60 mm giver dig mulighed for at komme tæt på dit motiv eller tage et skridt tilbage for at indfange hele scenen. Denne alsidighed gør G90m ideelt til både landskabs- og makrofotografi, så du kan udforske og eksperimentere med forskellige perspektiver og kompositioner.

Designet til at få dig til at føle dig som en professionel, er Panasonic Lumix G Dc-G90m udstyret med intuitive kontroller og en brugervenlig gribefunktion, der gør det nemt at navigere i indstillingerne, selv under udfordrende forhold. Dens vejrbestandige konstruktion sikrer, at du kan tage billeder i næsten enhver situation, mens den indbyggede stabilisering reducerer rystelser og sikrer skarpe billeder, selv ved lav belysning eller hurtige bevægelser.

Men det stopper ikke her. Kameraets Wi-Fi og Bluetooth funktioner giver dig mulighed for hurtigt at overføre dine billeder til dine mobile enheder, så du kan dele dine mesterværker med venner og familie på et øjeblik. Takket være det smarte design tilbyder Lumix G90m også muligheden for at styre kameraet direkte fra din smartphone, hvilket giver en ny dimension til, hvordan du fanger hver eneste scene.

Med Panasonic Lumix G Dc-G90m i hånden er du ikke bare en fotograf; du er en historiefortæller, der kan dele din verden gennem smukke billeder. Tag skridtet ind i fremtiden for fotografering, og lad aldrig et øjeblik gå tabt. Oplev en kombination af innovation, funktionalitet og kreativ frihed med dette fantastiske digtalkamera, der vil inspirere dig til at udforske uendelige muligheder og skabe mindeværdige billeder, der varer livet ud.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Panasonic Lumix G Dc-G90m – Digitalkamera – Spejlløst – 20.3 Mp – Four Thirds – 4K / 30 Fps – 5X Optisk Zoom 12 – 60 Mm Objektiv – Wi-Fi, Bluetooth –”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.