Optoma Dc556 – Digitalkamera For Dokumenter – Farve – 13.000.000 Pixel – 3840 X 2160 – 4K – Audio – Vga, Hdmi – Usb 2.0 – Dc 5 V

4.487 kr.

Oplev Optoma DC556, et 4K digitalkamera med 13 MP, perfekt til dokumenter og præsentationer. Få skarpe billeder og nem tilslutning med USB og HDMI.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144901074224663 Kategori:

Optoma DC556 er ikke bare et digitalkamera for dokumenter; det er en revolutionerende løsning designet til at bringe dine visuelle præsentationer til livet med en uimodståelig klarhed og professionalisme. Med en imponerende opløsning på 13 millioner pixel og 4K videokvalitet (3840 x 2160) leverer dette kamera en skarphed og detaljegrad, der gør selv de mest komplekse dokumenter og billeder skarpe som never før.

Forestil dig, hvordan du kan fange hvert eneste detaljerede aspekt af dine dokumenter og præsentationer. Optoma DC556 sikrer, at ikke blot tekst, men også tekniske tegninger, diagrammer og billeder præsenteres med en ufattelig klarhed. Uanset om det er til forretningsmøder, undervisning eller workshops, vil du opleve, hvordan dine visuelle materialer kan forbedre kommunikationen og fastholde din målgruppes opmærksomhed.

Kameraet er også udstyret med avancerede audiofunktioner, der gør det ideelt til præsentationer, hvor lydkvaliteten er lige så vigtig som billedkvaliteten. Du kan nemt tilslutte det via VGA, HDMI eller USB 2.0, hvilket gør det utroligt fleksibelt i forhold til forskellige opsætningsmuligheder. Uanset om du har brug for at tilslutte det til en computer eller en projektor, er det en leg at få sat det op og komme i gang.

Optoma DC556 er designet med brugervenlighed for øje. Uanset dit teknologiske kendskab kan du hurtigt mestre de grundlæggende funktioner og få del i de mange avancerede muligheder, der følger med. Det ergonomiske design gør det let at transportere, så du kan tage det med til møder, konferencer eller undervisningslokaler uden besvær.

Forestil dig at kunne optage og gemme dine præsentationer, så du kan tilgå dem igen senere. Kameraets funktioner giver dig mulighed for at optage levende og informative videoer, som kan deles med dit team eller din klasse – et værdifuldt redskab til uddannelse og vidensdeling.

Derudover har Optoma DC556 også en række intelligente funktioner, såsom billedbehandling og redigering, der gør det muligt for dig at tilpasse dine optagelser i realtid. Du kan nemt zoom ind og ud, justere lysstyrken og anvende forskellige filtre, så dit materiale fremstår præcist som ønsket.

Uanset om du er en erhvervsprofessionel, underviser, eller blot en entusiast, der ønsker at gøre sit arbejde mere effektivt og engagerende, vil Optoma DC556 være din perfekte partner. Gør kommunikation visuel, interaktiv og uforglemmelig med dette uvurderlige værktøj. Lad dit arbejde tale, og lad det gøre et varigt indtryk.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Optoma Dc556 – Digitalkamera For Dokumenter – Farve – 13.000.000 Pixel – 3840 X 2160 – 4K – Audio – Vga, Hdmi – Usb 2.0 – Dc 5 V”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.